3F Superligaen

Mikael Anderson om fængselsbillede: Tolk det som du vil

Mikael Anderson kommenterede op til kampen mod Vejle på et billede, han selv lagde op på Instagram. Det viste en fængselscelle og blev bragt, da han troede at skiftet til AGF var blevet blokeret.

Mikael Anderson er tilbage i AGF, hvor han starter på bænken mod Vejle. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

TV3 Sport har i optakten til kampen mellem AGF og Vejle Boldklub snakket med Mikael Anderson om et helt bestemt billede. Den unge islænding lagde nemlig et billede af en fængselscelle ud på sine sociale medier på den sidste dag af transfervinduet. Et vindue, der i sidste ende endte med et skifte til AGF:

På deadline-dag inden skiftet blev en realitet, lagde du et billede op af en fængselscelle. Hvad betød det?

– Jamen det er op til den enkelte at vurdere, hvad det betød. Men det er klart.. Jeg var påvirket af følelser og ja… Nogle gange så når man ikke helt at styre dem. Det er nok det, der skete med det billede der.

Så hvis jeg tænker, at du måske følte dig en lille smule fanget i FC Midtjylland. Er det så helt forkert tolket?

– Det tror jeg ikke, du er helt forkert på så i hvert fald, smiler en tydeligvis tilfreds Mikael Anderson til TV3 Sport.

Glædesgensyn med AGF
Selvom Mikael Anderson starter på bænken til aftenenes kamp, kunne han ikke skjule sin begejstring for at være tilbage i AGF, hvor han tidligere har optrådt som ungdomsspiller. Han satte nemlig følgende ord på skiftet fra FC Midtjylland, der altså blev til i de allersidste timer:

– AGF er det rette skridt lige nu. Klubben har et kæmpe ambitionsniveau og fansene er fantastiske, sluttede den glade islænding til TV3 Sports reporter.

Opgøret har kick off klokken 18 og kan følges på Viaplay og TV3 Sport.

Læs også: David Nielsen om manglende AGF-sejre: Der er pres på

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P