2 min læsningDavid Nielsen om manglende AGF-sejre: Der er pres på

David Nielsen er klar over situationens alvor ovenpå en frygtelig start på sæsonen. Men cheftræneren i AGF tror dog, at det vender. Og det skal gerne ske mod Vejle i dagens kamp.

2 min læsning
Trods David Nielsens sædvanlige energiske hilsen til AGFs fans inden kampen mod OB i seneste runde, lykkedes det ikke at få en sejr. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Superliga-klubberne er nu over en tredjedel henne i grundspillet, og presset i AGF ovenpå en ringe sæsonstart kan tydeligvis mærkes, fortæller David Nielsen til Aarhus Stiftstidende. AGF-cheftræneren mener dog ikke, det er tiden til at lade sig påvirke af den pauvre pointhøst.

– Det er jo fortsat lidt tidligt at blive sådan rigtig anspændt, så det skal vi undgå, men der er ingen tvivl om, at vi op til hver kamp, det følte vi også op til OB, kan mærke, at det er store, vigtige kampe. At der er pres på. Der skal bare præsteres. Og gør vi det, kommer sejrene også, siger han.

AGF er næstsidst i 3F Superligaen efter syv kampe – kun overgået af søndagens modstander fra Vejle, der har to point op til Aarhus-klubben. Det står i stærk kontrast til de seneste sæsoner med bronzemedaljer og adgang til europæiske turneringer, og David Nielsen indrømmer, det har en effekt på nogle af AGF-spillerne.

– Det påvirker helt sikkert nogle af spillerne, men der er også spillere, der bevæger sig helt ubekymret rundt i det, og det uanset, hvordan vi ligger i tabellen. Det siger sig selv, at vi ønsker at have så få bekymringer som overhovedet muligt, men vi skal samtidigt også have respekt for situationen. Vi tror på, at tingene vender for os på et tidspunkt, helst mod Vejle, og nu har vi jo også fået nogle nye spillere ind, der giver holdet endnu mere kvalitet og flere muligheder, siger David Nielsen.

Når AGF-spillerne kl. 18.00 i dag løber på banen i Ceres Park, er det med muligheden for at vinde sæsonens første kamp i en såkaldt seks points-kamp mod den direkte konkurrent i bundstriden Vejle.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P