Serie A

Sportsdirektør i Juventus: Moise Kean er ikke en erstatning for Ronaldo

Den italienske storklub Juventus måtte denne sommer sige farvel til deres helt store stjerne Cristiano Ronaldo. Sportsdirektøren i klubben, Federico Cherubini, slår dog fast, at den nytilkomne angriber Moise Kean ikke er en erstatning for portugiseren.

Moise Kean og Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo nåede i sin tid i Juventus at optræde 134 gange for klubben, hvor det blev til 101 mål og 22 assist. Foto: Isabella Bonotto/AFP/Ritzau Scanpix.

Det kom som en overraskelse for mange denne sommer, da Cristiano Ronaldo fra den ene dag til den anden pludselig ikke længere ville være i Juventus.

For den italienske klub selv, var der dog kun en ting, som var klart efter portugiseren ønskede et exit fra klubben.

-Da Cristiano fortalte os, at han ønskede at forlade klubben, tænkte vi med det samme på at sikre fremtiden, siger sportsdirektør i Juventus, Federico Cherubini, til Tuttosport.

Læs også: Eriksens agent: Meldinger om Eriksen-test er nonsens

Kort tid efter Ronaldos afsked med Juve, havde det italienske hold en ny angriber på plads. Everton-spilleren Moise Kean, der inden sit skifte til Merseyside-klubben, tørnede ud for netop Juventus.

Men ifølge Cherubini skal man ikke trække ligheder mellem det, som Ronaldo leverede i Juventus, og det som Kean kommer til at levere.

-Kean er ikke en erstatning for den portugisiske angriber, men en af de vigtige brikker i planen for at fortsætte med at vinde i et nyt projekt, siger Federico Cherubini til Tuttosport.

I Moise Keans første ophold i Juventus nåede det at blive til 16 kampe og syv mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P