2 min læsningKlopp: De er ligeglade med spillerne

På et pressemøde inden Liverpools kamp mod Leeds på søndag udtalte Jürgen Klopp, at man er ligeglad med spillerne, hvis VM bliver afholdt hvert andet år.

2 min læsning
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp og Liverpool skal på søndag den 12. september møde Leeds på udebane i den første kamp siden de gik på landsholdspause. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Den tyske Liverpool-manager, Jürgen Klopp, blev på fredagens pressemøde spurgt ind til muligheden for, at VM kan blive afholdt hvert andet år i stedet for hvert fjerde.

Klopp var meget klar i mælet og svarede kontant på spørgsmålet.

-Vi ved alle, hvorfor det sker. Hvad end folk siger, at det er for at give forskellige lande muligheder, så handler det i sidste ende alt sammen om penge, det er sådan, det er, siger Jürgen Klopp på Liverpools pressemøde.

Den tyske manager forklarede yderligere, at det i sidste ende kommer til at gå udover spillerne som, ifølge ham, er en vigtig brik i spillet.

– Det er fint. Men i sidste ende, er der på et tidspunkt en eller anden, der må forstå at uden spillere – der er den vigtigste ingrediens i det her fantastiske spil – så kan vi ikke spille det. Ingen er vigtigere end spillerne, siger Jürgen Klopp på pressemødet.

Klopp uddyber:

-Forestil, hvis der hvert andet år er et VM og et EM hvert andet år. Det betyder for klassespillere, at de hvert år spiller en stor turnering. Dermed vil de (spillerne, red.) kun have tre ugers pause hvert år. 

Liverpools manager runder spørgsmålet af med, opgivende, at konkludere, hvad han forventer i fremtiden.

– Men de er ligeglade, de er virkelig ligeglade. Der er altid kun en interesse, og alt andet er ikke interessant. Der må komme et tidspunkt, hvor alle forbundene sætter sig sammen og begynder at tænke på spillet og ikke kun på fordelene. Jeg er allerede 54 år, og jeg er ikke sikker på, at det kommer til at ske, mens jeg er i live, siger Jürgen Klopp på pressemødet.

Læs også: Ærlig Klopp om brasilianere: Jeg ved ingenting lige nu

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P