Premier League

Guardiola: Håber de kan spille

Manchester City er blandt de fem klubber, som ikke må bruge deres brasilianske spillere i weekendens runde af Premier League. Men som det ser ud lige nu, håber Manchester City-manager Pep Guardiola på, at de kan spille.

Pep Guardiola
Pep Guardiola vandt med Manchester City hele 5-0 over Arsenal inden de gik på landsholdspause. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix.

De fem engelske klubber Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool og Chelsea kommer, som det ser ud lige nu, ikke til at bruge deres brasilianske landsholdsspillere i weekendens Premier League-kampe grundet FIFA’s beslutning om at sende dem i karantæne.

Men spørger man Manchester City-manager Pep Guardiola, håber han, at de kan spille i weekenden.

-Lige nu er det ikke klart, om Ederson og Gabriel Jesus kan spille eller ej. Forhåbentligt kan de spille. Vi vil vente til i morgen og se, om der kommer gode nyheder, siger Pep Guardiola på Manchester Citys pressemøde inden opgøret mod Leicester i weekenden.

Guardiola uddyber videre, at han venter på mere information:

-Klubben har ikke informeret mig om noget. Vi vil vente til i morgen og se, om de kan spille eller ej, siger Pep Guardiola på pressemødet.

Skulle Ederson ikke være til rådighed ligner det, at Manchester Citys tredjemålmand Scott Carson kommer til starte inde. Citys normale reservemålmand Zack Steffen er nemlig testet positiv med corona og er derfor i isolation.

Scott Carson fik i sidste sæson debut for Manchester City, da de mødte Newcastle på udebane. Dengang havde City dog allerede sikret sig mesterskabet, hvilket betyder, at kampen lørdag klokken 16 mod Leicester vil være den første af betydning for den 36-årige Carson.

Læs også: Ærlig Klopp om brasilianere: Jeg ved ingenting lige nu

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P