International Fodbold

Moise Kean: Det betyder så meget for mig

Den italienske angriber Moise Kean scorede onsdag aften to mål i Italiens 5-0 sejr over Litauen. Det er første gang Kean scorer på landsholdet siden 2019. Ifølge ham selv skyldes det en ny mentalitet.

Moise Kean
Efter kampen mod Litauen onsdag aften er Moise Kean nu oppe på ti optrædener på det Italienske landshold. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

Moise Kean havde inden onsdagens kamp mod Litauen ikke scoret på det italienske landshold siden 2019 mod Liechtenstein. Det fik italieneren rettet op på.

I Italiens sejr på 5-0 over Litauen scorede Kean to mål, hvilket betød meget for angriberen:

-Det var vigtigt at komme tilbage i denne trøje og give 100 procent for trøjen, fordi det betyder så meget for mig, siger Moise Kean til RAI Sport.

Kean uddyber videre:

-Det var ikke let at være hjemme og se EM, men det var altid foran fjernsynet, heppende på mine holdkammerater. De fik bragt trofæet hjem til Italien, og det er det, som betyder noget, siger Moise Kean til RAI Sport.

Læs også: Sverige og England dummede sig: Danmark de bedste i VM-kvalifikationen

Italieneren synes også selv, at han er kommet tilbage på landsholdet med en anden tilgang:

-Det handler alt sammen om hårdt arbejde, og hvor professionelt jeg går til det. Mine holdkammerater gav mig en varm velkomst, og jeg arbejder hver dag og er vendt tilbage med nye mål, en ny mentalitet, og jeg er altid klar til at hjælpe mine holdkammerater, siger Moise Kean til RAI Sport.

Udover selv at finde scoringsformen igen på landsholdet, var Keans to mål også med til få italienerne tilbage på sejrskursen. Italiens to første landskampe efter EM-finalesejren den 11. juli er nemlig endt med to uafgjorte resultater. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P