2 min læsningAndreas Christensen klar til mere Chelsea: Ny kontrakt på vej efter store præstationer

Den danske midtstopper Andreas Christinsen skulle angiveligt være tæt på en ny kontrakt med Chelsea. Det fortæller han selv i et interview med Ekstra Bladet.

2 min læsning
Andreas Christensen
Andreas Christensen blev for nyligt kåret som kampens spiller, da Chelsea med ti-mand spillede 1-1 imod Liverpool i Premier League. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Andreas Christensen har det seneste halve år været gennem en stor personlig udvikling i Chelsea. Siden den tyske manager Thomas Tuchel trådte til den 26. januar, har danskeren haft en mere eller mindre fast plads i forsvaret hos London-klubben.

Under tyskerens ledelse har “AC” været med til at vinde både Champions League og den efterfølgende Super Cup.

Derudover leverede den danske forsvarsspiller også en suveræn EM-slutrunde, hvor han var en sikker sidste skanse i det danske forsvar.

Alle disse præstationer har nu gjort så stort et indtryk i Chelsea, at danskeren kan se frem til at få tilbudt en ny kontrakt inden for den nærmeste fremtid.

Andreas Christensens nuværende kontrakt udløber om ti måneder, men danskeren forholder sig roligt og holder lav profil, mens forhandlingerne står på.

– Jeg ved, at der bliver talt en hel masse lige nu. Jeg kan ikke sige for meget, men jeg synes det ser godt ud, siger Andreas Christensen til Ekstra Bladet i landsholdslejren.

Selvom “AC” med de mange titler og meritter nok uden besvær vil kunne finde en ny klub, ser han dog selv ingen grund til dette, for Chelsea er for ham et godt sted at være.

– Vi har vundet Champions League og Super Cup’en. Jeg er meget glad for at være i klubben og føler, Chelsea er det rigtigste sted at være i England, siger han til Ekstra Bladet.

Troen fra den tyske manager er en faktor, der for “AC”, også spiller en stor rolle, da han ved, hvilken betydning han har under Tuchels ledelse.

– Jeg ved, Thomas Tuchel tror på mig. Jeg har også spillet en stor rolle, siden han kom, siger han til Ekstra Bladet.

Inden vi igen kan se Andreas Christensen i aktion for Chelsea, venter der endnu en landskamp for den vigtige landsholdsspiller. Danmark spiller nemlig i aften mod Israel i Parken klokken 20:45. En kamp der kan følges på på Kanal 5.

Læs også: Delaney glæder sig til udsolgt Parken: Det er nok til at få os op at støde

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P