LaLiga

Griezmann måtte afgive næsten halvdelen af sin løn for skiftet til Atlético Madrid

Den nu tidligere Barcelona-spiller Antoine Griezmann skiftede denne sommer tilbage til Atleéico Madrid på en lejeaftale. Men skiftet har dog ikke været omkostningsfrit for franskmanden.

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann har scoret 94 mål og lavet 32 assist i 180 kampe for Atlético Madrid. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix.

En af sommerens helt store transferoverraskelser var, da Antoine Griezmann efter to år i FC Barcelona vendte hjem til Atlético Madrid på en lejeaftale med købsoption.

Griezmanns farvel til Barcelona skyldes eftersigende, at der i den catalanske klub er gang i en større sparerunde, hvor man forsøger at sænke det samlede lønbudget.

Men ifølge fodboldmediet goal.com er Griezmann gået hele 40 procent ned i løn efter skiftet hjem til hovedstadsklubben fra Madrid.

Det er anden gang i den franske verdensmesters karriere, at han skal tørne ud på Wanda Metropolitano. Inden Griezmanns svimlende 120 millioner euro-skifte til Barcelona i 2019, havde franskmanden tørnet ud for Atlético i fem år.

Læs også: Ny straf til argentinere efter sydamerikansk skandalekamp: Tottenham klar med bøder til ”regelbrydere”

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P