1 min læsningGriezmann måtte afgive næsten halvdelen af sin løn for skiftet til Atlético Madrid

Den nu tidligere Barcelona-spiller Antoine Griezmann skiftede denne sommer tilbage til Atleéico Madrid på en lejeaftale. Men skiftet har dog ikke været omkostningsfrit for franskmanden.

1 min læsning
Antoine Griezmann
Antoine Griezmann har scoret 94 mål og lavet 32 assist i 180 kampe for Atlético Madrid. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix.

En af sommerens helt store transferoverraskelser var, da Antoine Griezmann efter to år i FC Barcelona vendte hjem til Atlético Madrid på en lejeaftale med købsoption.

Griezmanns farvel til Barcelona skyldes eftersigende, at der i den catalanske klub er gang i en større sparerunde, hvor man forsøger at sænke det samlede lønbudget.

Men ifølge fodboldmediet goal.com er Griezmann gået hele 40 procent ned i løn efter skiftet hjem til hovedstadsklubben fra Madrid.

Det er anden gang i den franske verdensmesters karriere, at han skal tørne ud på Wanda Metropolitano. Inden Griezmanns svimlende 120 millioner euro-skifte til Barcelona i 2019, havde franskmanden tørnet ud for Atlético i fem år.

Læs også: Ny straf til argentinere efter sydamerikansk skandalekamp: Tottenham klar med bøder til ”regelbrydere”

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P