LaLiga

Sevilla-profil rasede mod klubben – nu maner træneren til besindighed

Sevillas franske landsholdspiller Jules Koundé var denne sommer tæt på et skifte til Chelsea, men den spanske klub afviste buddene. Det har fået hovedpersonen og Sevilla-træner Julen Lopetegui til at reagere.

Jules Koundé
Jules Koundé seneste fodboldkamp kommer han ikke til at se tilbage på med glæde. Han fik nemlig direkte rødt efter 51 minutter i Frankrigs remis mod Bosnien-Hercegovina den 1. september. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Sevilla-spilleren Jules Koundé tyede få dage efter transfervinduets lukning til Twitter for at at lufte sin utilfredshed med sin spanske arbejdsgiver over et manglende skifte til Premier League og Chelsea:

– Du kender prisen på alt, men værdien af intet (oversat til dansk, red.), tweetede franskmanden den 3. september – blot få dage efter transfervinduets lukning.

Selvom udmeldingen lægger op til selvfortolkning, må der være noget om snakken. Sevillas cheftræner Julen Lopetegui forholder sig i hvert fald i dag til hele transfersituationen hos en sevilliansk lokalavis:

– Koundé tog ikke til Chelsea, fordi vores ledelse besluttede, det var det rigtige at gøre, når man så på buddene. For mig er det kun positivt, for han kommer til at præstere på det højeste niveau igen, udtaler spanieren til Diario de Sevilla.

Ifølge flere engelske medier forlyder det, at Chelsea gentagende gange bød – og forhøjede deres bud på Koundé – med helt op til 55 millioner pund, men at Sevilla nægtede at sælge franskmanden for mindre end 60 millioner pund.

Den franske landsholdspiller har kontrakt med Sevilla til sommeren 2024.

Læs også: Er Xavier Mbuyamba fremtidens forsvarsstjerne i Chelsea?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P