1 min læsningEr Xavier Mbuyamba fremtidens forsvarsstjerne i Chelsea?

19-årige Xavier Mbuyamba træner i øjeblikket med i Chelseas førsteholdstrup. Hollænderen blev hentet til London fra FC Barcelona i 2020, men mangler fortsat at få sin debut for Champions League-vinderne.

1 min læsning
Xavier Mbuyamba
Xavier Mbuyamba blev hentet til London i 2020. Foto: chelseafc.com

195 centimeter høje Xavier Mbuyamba rager lige nu op i mængden på Cobham-træningsanlæg i udkanten af det sydvestlige London.

Her træner Chelsea til dagligt, og mens mange af stjernerne er afsted på landsholdsopgaver, forbereder Thomas Tuchel og resten af hans trænerstab sig frem mod klubbens kommende kampe.

Her har man rykket det 19-årige forsvarstalent op for at træne med resten af truppen, og han kan dermed vise sig frem for klubbens øverste top. Det er en mulighed, som den unge hollænder påskønner i et Instagram-opslag:

– A moment I’ve been working towards since joining this incredible club. Truly blessed to be training with the first team this week, skriver han.

Hakim Ziyech tilbage før tid
Dermed er det bare at gribe muligheden for unge Xavier Mbuyamba, da Chelsea som bekendt har for vane at udleje og genudleje spillere over lange perioder.

Mbuyamba kom til klubben fra FC Barcelona i 2020, hvor den daværende manager Frank Lampard så et stort lys i det eftertragtede talent, som man fik held med at lande. Han var nemlig også var jaget af andre europæiske giganter som Bayern München, Real Madrid og Liverpool.

Chelsea-stjernen Hakim Ziyech er også at finde på Cobham i dag, selvom han burde være på landsholdsopgave med Marokko.

Denne sag kan du mere om her: Chelseas Ziyech droppet af Marokko på grund af ’uacceptabel opførsel’

Chelseas kommende program byder på to hjemmekampe mod Aston Villa og Zenit Skt. Petersborg, inden turen går forbi rivalerne fra Tottenham.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P