International Fodbold

Robertson: Danmark var bedst

Danmark vandt 2-0 over Skotland på to mål inden for det første kvarter.

Andy Robertson
Andy Robertson i kampen mod Danmark i VM-kvalifikationskampen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Danmarks første kamp efter EM blev en sikker sejr over Skotland, hvor to hurtige mål inden for to minutter var nok til at sikrer sig alle tre point.

Kaptajnen for det skotske landshold, Andy Robertson, erkender til The Independent, at Danmark var det bedre hold, og at skotterne aldrig formåede at sætte en stopper for den danske fest.

– Uheldigvis, var vi bagud med 2-0 til pause, og i anden halvleg forsøgte vi at komme tilbage i kampen og sætte vores aftryk, men jeg følte, at Danmark altid var i kontrol, og det var skuffende, siger Skotlands anfører, Andy Robertson.

Liverpool-backen erkender også, at det skotske landshold var forberedt på, at der ville være en god kulisse fra de danske tilskuere efter Danmarks præstation til EM, men at man ville forsøge at gøre danskerne stille.

-Vores mål var at skrue ned for kulissen og sætte vores aftryk på kampen, men det formåede vi ikke, og når man finder sig selv bagud 2-0 mod et rigtig godt mandskab, så bliver kampen opadbakke, og vi havde ikke nok til at kunne svare igen, siger Andy Robertson.

Skotlands næste kamp i VM-kvalifikationen er hjemme mod Moldova på lørdag den 4. september klokken 20:45.