International Fodbold

Absalonsen forudser: Danmark går ubesejret igennem puljen

Danmark har endnu ikke lukket mål ind i VM-kvalifikationen, og selvom der stadig mangler seks kampe, føler campo.dk’s fodboldekspert, Johan Absalonsen, sig sikker på, at landsholdet er på vej mod en helt enestående bedrift.

Danmakr kan stadig gå ubesejret igennem kvalifikationen.
Danmark er muligvis på vej mod en historisk bedrift. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sammen med Italien er Danmark nu det eneste af de 55 europæiske fodboldnationer, der ikke har lukket mål ind i VM-kvalifikationen.

12 point og en målscore på 16-0 vidner om et dansk landshold, der allerede efter fire af kvalifikationens ti kampe har kurs mod VM i Qatar. Spørger man campo.dk’s fodboldekspert, Johan Absalonsen, kan vi være vidne til en historisk kvalifikation.

– Nu har Danmark efterhånden mødt alle holdene på nær Færøerne, og der er ikke nogen af de hold, der burde give problemer. Vi har haft den sværeste kamp, og det var Østrig på udebane, så Jeg kan ikke forestille mig andet, end at vi spiller den sidste kvalifikationskamp i Skotland med maksimumpoint, lyder den optimistiske forudsigelse fra den tidligere Superliga-profil.

I onsdagens landskamp mod Skotland så Absalonsen et dansk landshold, der var så velsmurt, at en spillemæssig deroute ikke kommer til at ske.

– Jeg kan ikke se Danmark falde spillemæssigt sammen, det kan jeg ikke. De vil være favoritter i alle de resterende kampe, og det virker til, at der er så meget sult og ærgerrighed i det hold, at hvis de kan gå ubesejret igennem puljen, så gør de selvfølgelig det, siger Absalonsen.

Den imponerende kvalifikation strækker sig tilbage til før EM, hvor Danmark trods semifinaleplads undervejs mødte modstand. Skulle Kasper Hjulmands hold løbe ind i problemer i de sidste seks kampe, så bliver det formentlig på en måde, som vil bringe minder om fra Danmarks første kamp ved EM.

– Der kan selvfølgelig komme en kamp som den mod Finland, hvor vi egentlig spiller fint, men bare ikke kan score. Der vil altid være den risiko, og det er egentlig det største faresignal, for lige nu virker holdet spillemæssigt så sammentømret, at der falder de ikke sammen, lyder konklusionen fra Absalonsen.

Danmark flyver allerede torsdag til Færøerne, hvor kunstgræsbanen på Tórsvøllur lørdag danner ramme om den første betydende kamp imellem de to hold siden 1991.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P