3F Superligaen

Optimistisk David Nielsen: Kun et spørgsmål om tid

David Nielsen og AGF var uhyre tæt på at tage sæsonens første sejr, da OB søndag var på besøg på Ceres Park. I sidste ende blev det kun til et enkelt point, men David Nielsen så så mange positive takter i sit hold, at han er optimistisk for fremtiden.

David Nielsen og AGF måtte indkassere et sent mål i kampen mod OB
Et sent OB-mål kostede to point for David Nielsen og AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tre point i syv kampe.

Sådan ser de kedelige men sande tal ud for David Nielsen og AGF forud for landsholdspausen.

I søndagens kamp mod OB var lige ved og næsten for AGF, og specielt i første halvleg viste de gode takter. Netop derfor var det også en forholdsvis optimistisk David Nielsen, der efter kampen stillede op til interview.

-Det er altid sjovere at spille fodbold, når man er i god modus. Vi skal ikke være bange for at spille i det mørke, der er lige nu, for det er kun et spørgsmål om tid, før vi kommer ud af det, hvis vi bliver ved med at tro på det, som vi gjorde i dag, sagde David Nielsen efter kampen til TV3 Sport.

-Der var en enorm vilje til at løbe fremad og investere i angrebene og returløbene, og det var rigtig godt at se, for det er sådan vi skal spille fodbold. For os er det lige nu små skridt, og vi skal tage det med, at vi fik et hold at se, der havde en utrolig tro på tingene og spillede fremad og gjorde tingene godt i første halvleg, og så handler det bare om at fortsætte, lød det videre fra David Nielsen.

Læs også: Overtidsscoring af OB frarøver AGF sæsonens første sejr

Næsten en tredjedel inde i sæsonen begynder målsætningen om en plads i top-seks at se vanskelig ud for de Hvide fra Fredensvang, og det har selvsagt fået flere til at stille spørgsmålstegn ved David Nielsen position som cheftræner.

Selv indrømmer den tidligere Lyngby-træner da også, at han føler et pres, men det er ikke noget nyt.

-Det har jeg sådan set altid gjort, i den tid jeg har været her, har hver eneste kamp føltes som liv eller død, så det fortsætter egentlig bare som altid. Det er klart når vi ligger et sted hvor vi ikke har fået mange point og ikke har vundet mange kampe, så begynder snakken, og det må den også gøre, det ændrer ikke på, hvordan jeg arbejder, forklarer David Nielsen.

David Nielsen har stået ved roret i AGF siden oktober 2017, og hans kontrakt løber til juni 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P