Overtidsscoring af OB frarøver AGF sæsonens første sejr

Det blev ikke til den første sejr i sæsonen for David Nielsen og AGF, selvom det længe så sådan ud. I overtiden gjorde OB det onde ved århusianerne og tog et enkelt point med hjem til Fyn.

Moses Opondo udlignede i overtiden for OB
Moses Opondo udlignede for OB i overtiden, efter Eric Kahl havde bragt AGF foran. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

To scoringer af den nyindkøbte svenske teenager, Eric Kahl, var ikke nok for AGF.

David Nielsens tropper var allerede i kampens indledende minutter hele følelsesregisteret igennem, for allerede efter 58 sekunder kom de bagud, men ét minut senere var der balance på Ceres Park.

Stadionuret havde altså ikke rundet det første minut, før den tidligere AGF’er, Alexander Juel Andersen, på et hjørnespark bragte OB foran 0-1 fra sin position ved bagerste stolpe.

Derefter overtog svenske Eric Kahl rampelyset, da han blot et minut senere resolut hamrede bolden ind fra en spids vinkel. Kahl var dog ikke færdig, og efter et kvarters spil kunne han bringe AGF foran 2-1 efter glimrende forarbejde af Albert Grønbæk.

AGF formåede at holde et ellers velspillende OB-mandskab fra fadet i anden halvleg, men kampen gik ind i overtiden, og AGF så småt kunne ane de tre point i horisonten, sendte Mads Frøkjær en bold igennem AGF’s bagerste rækker, og fra en fri position havde Moses Opondo ingen problemer med at passere Jesper Hansen i AGF-målet.

Efterfølgende fortsatte fynboerne deres pres, men det blev aldrig rigtig farligt, og derfor blev det til pointdeling.