3F Superligaen

SønderjyskE henter offensivspiller i Ungarn

En skidt start på Superligasæsonen har fået SønderjyskE til at reagere. Tidligere torsdag hentede de en angriber i Norge, og nu har de lejet endnu en profil til offensiven – denne gang i ungarsk fodbold.

Ungarske Dániel Prosser skifter til SønderjyskE
Ungarske Dániel Prosser sætter sin underskrift på en etårig lejeaftale i SønderjyskE. Foto: SønderjyskE

SønderjyskE’s cheftræner Michael Boris var indtil maj træner i ungarske MTK Budapest, og herfra henter han nu offensivspilleren Dániel Prosser til Haderslev.

Den 27-årige ungarer har hovedsageligt gjort sig som angriber i den ungarske hovedstadsklub, men han kan også dække både højre og venstre wing.

-Vi får en hurtig spiller, der er meget direkte i sit spil, og han komplementerer de offensive spillere, vi har i truppen i forvejen. Han ved, hvordan vi gerne vil spille, og jeg forventer, at vi ganske hurtigt får ham at se på banen i 3F Superligaen, siger Administrerende direktør i SønderjyskE, Jonas Lygaard.

Læs også: SønderjyskE lejer camerounsk angriber i Norge

Prosser spillede 29 af 33 kampe under Michael Boris i den ungarske liga sidste sæson, og her blev det til fire scoringer for den 175 centimeter høje angriber. I denne sæson er det blevet til korte indskiftninger i alle fire kampe – uden mål til følge.

Dániel Prosser kommer i første omgang til det sydlige Jylland på en etårig lejekontrakt, men i kontrakten er også en frikøbsmulighed, som SønderjyskE kan aktivere, hvis lejeopholdet går som ønsket.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P