1 min læsningSønderjyskE lejer camerounsk angriber i Norge

Det er ikke væltet ind med mål på Sydbank Park i denne sæson, og derfor forstærker SønderjyskE sig nu med en angriber fra Cameroun.

1 min læsning
Faris Moumbagna er ny mand i SønderjyskE
Faris Moumbagna er ny mand i SønderjyskE. Foto: SønderjyskE

Det har i dén grad skortet på målene i SønderjyskE i denne sæson, og med bare ét enkelt af slagsen i sæsonens første seks kampe, ligger klubben fra Haderslev sidst i Superligaen hvad scoringer angår.

Det problem adresseres nu i den sønderjyske klub, som har lejet camerounske Faris Moumbagna i norske Kristiansund BK for resten af sæsonen. Med i kontrakten kommer en frikøbsaftale, som SønderjyskE kan aktivere, hvis Moumbagna bliver en succes.

– Jeg er glad for, at jeg har fået denne mulighed for at komme til SønderjyskE. Klubben har gang i et spændende projekt og har nogle store ambitioner, som tiltaler mig, og jeg glæder mig bare til at komme i gang og møde fans, holdkammerater og trænerstaben, siger Faris Moumbagna.

Moumbagna kommer til SønderjyskE efter halvanden sæson i norske Kristiansund BK, hvor det i 2020 blev til fire scoringer i 24 kampe, mens det i denne sæson endnu ikke er blevet til mål i 11 kampe.

Den 21-årige camerouner får nummer ni i SønderjyskE.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P