Katastrofale minutter koster Champions League-billetten

Fire minutter til allersidst endte med at koste Champions League for FC Midtjylland. I stedet står den nu på en lang og bitter hjemrejse med udsigt til Europa League for midtjyderne. Se mål og highlights inde i artiklen.

Slovan Bratislava og FC Midtjylland kæmper om en billet til Champions League.
M. Tolić
33′
M. Tolić
82′
T. Barseghyan
86′
D. Şimşir
41′
F. Gluda Djú
50′
45′
90′
  • Det så så godt ud. Og endte så galt. Det bliver kun til Europa League for den danske mester efter onsdagens nederlag i Slovakiet og et samlet resultat på 4-3
  • Slovan Bratislava kom bedst fra start og bragte sig foran i første halvleg. Efterfølgende satte FCM sig på kampen og fik udlignet før pausen på et mål scoret af Aral Simsir
  • I anden halvleg fik midtjyderne bragt sig tidligt i front på en flot scoring af Franculino Dju, men fire minutter til sidst kostede dyrt. Først blev Marko Tolic dobbeltmålscorer ved 2-2 i det 82. minut, inden Tigran Barseghyan bragte fansene i ekstase i det 86. minut. Dario Osorio havde brændt en friløber kort forinden 3-2-scoringen og ramte desuden stolpen på et frispark kort efter