Champions League

Skuffet Thomasberg: Vi havde sat næsen op efter en sejr

FC Midtjylland var ikke skarpe nok foran mål onsdag aften, men træner Thomas Thomasberg hæfter sig ved, at holdet spillede sig frem til flere gode chancer.

Thomas Thomasberg på sidelinjen under kampen mod Lyngby Boldklub.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland var meget uskarpe mod Slovan Bratislava.

Så i stedet for at hente en sejr og et så godt udgangspunkt som muligt, må de danske mestre nøjes med 1-1 og en svær opgave i Slovakiet næste uge.

Selvom det er et skuffende udgangspunkt, så ser Thomas Thomasberg sig det positive i, at det kunne være endt værre.

– Det er skuffende, for vi havde sat næsen op efter en sejr. Men når vi er bagude 1-0, skal vi være glade for 1-1, for det giver et bedre udgangspunkt.

– Og så må vi sige at i forhold til andre gange, der har vi været noget mere effektive, end vi er i dag. Vi må nøjes med et enkelt mål, men der var chancer til mere, siger han til TV3 Sport.

Midtjyderne ramte stolpen et par gange undervejs, og Aral Simsir tvang Bratislavas keeper ud i en flot redning mod slutningen af kampen.

FCM havde overhånden i store dele af opgøret. Men det var altså ikke et overtag, de formåede at konvertere til et forspring på måltavlen.

Det ærgrer Thomasberg, som i anden halvleg så sit mandskab komme bagud, da Cesar Blackman scorede for Bratislava efter en times spil.

Det gjorde opgaven sværere for de danske mestre.

– Vi slider lidt mere med det end i første halvleg. Vi har et kvarter eller 20 minutter i anden halvleg, hvor vi ikke finder de rigtige løsninger.

– Men når jeg tæller sammen, er der nok chancer til, at vi skal score mere end det ene mål, siger han.

Der er returopgør i Bratislava på onsdag i næste uge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P