EM 2024

Deschamps giver Mbappé-status: Han er rigtig træt

Frankrigs landstræner har givet en lille opdatering på nationens superstjerne, Kylian Mbappé, forud for tirsdagens EM-semifinale mod Spanien. Landstræneren forklarer, at Mbappés fysiske problemer går langt tilbage, og at han er meget træt.

Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ganske tydeligt, at noget er anderledes ved Kylian Mbappé i EM-slutrunden. Han har en sort maske på, som et resultat af den brækkede næse, han pådrog sig imod Østrig. Derudover har hans form været langt fra det vanlige høje niveau.

Men ifølge den franske landstræner, Didier Deschamps, har Mbappé fysiske udfordringer, der går længere tilbage i tiden end den brækkede næse.

Derfor har den franske landstræner undskyldt superstjernen og beskrevet, at han har brug for tid til at tilpasse sig.

Det er mediet Get French Football News, der har interviewet Deschamps om Frankrigs superstjerne.

Her spurgte mediet ind til Mbappés haltende form ved slutrunden, hvor han blot har scoret en enkelt gang – og det var på straffespark.

Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

– Det er ikke kun det med næsen. Det handler også om den slutning, han havde på sin sæson. Han døjede med rygproblemer. Nu brækkede han næsen oveni, og det kunne meget vel have været slut for ham ved turneringen.

– Nu skal han komme sig, og han skal vænne sig til de nye forhold, han er underlagt. Han vil gøre alt for at være på sit bedste, forklarer landstræneren.

Derudover spurgte mediet også ind til det faktum, at Mbappé blev skiftet ud før straffesparkskonkurrencen, da Frankrig slog Portugal ud.

Foto: Odd Andersen/AFP/Ritzau Scanpix

– Han havde det svært i kampen. Han er altid ærlig overfor mig og holdet, og han bad om at blive udskiftet.

– Han ved godt, at han ikke er på toppen formmæssigt, med bruddet og alt det arbejde, han har lagt i det ved turneringen. Han er meget træt efterhånden, afslutter Deschamps overfor det franske fodboldmedie.

Faktisk er Mbappés mål på straffe det eneste, som det franske landshold har scoret i ordinær spilletid ved EM-slutrunden. Foruden det mål er Frankrigs mål nemlig kommet fra modstandernes fod ad to omgange.

Kampen mellem Frankrig og Spanien spilles tirsdag den 9. juli klokken 21:00 og kan ses på DR1 og DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P