3. Division

Tidligere Brøndby-talent forlænger med Avarta

Tilskuerne på Avartas hjemmebane, Tømrermester Jim Jensens Park, får også i næste sæson glæde af deres lynhurtige back Mikkel Eslund. Det står klart torsdag.

Foto: Avarta

Når Avarta tager hul på sæsonen i 3. Division om få uger er det fortsat med Mikkel Eslund i truppen.

Det tidligere Brøndby-talents aftale med Avarta stod ellers til at udløbe denne sommer, men den 23-årige back er ikke færdig med at trække den grønne trøje over hovedet.

Parterne er nemlig blevet enige om en forlængelse, der gælder til sommeren 2025, og det er noget, som vækker stor glæde hos Mikkel Eslund.

– Der er masse skønne mennesker i og omkring Avarta, som gør det til en særlig ting at spille i klubben. Samtidig er vi et hold med en masse dygtige spillere og et helt særligt omklædningsrum, udtaler Eslund til klubbens egne kanaler.

Eslund sad ude det meste af foråret med en skade, men nu er han igen klar til at hjælpe holdet i den forestående sæson.

– Personligt har jeg selv kæmpet med en drilsk lyskeskade, så jeg glæder mig til at kunne hjælpe holdet endnu mere i den kommende sæson, nu hvor jeg er kommet helt oven på igen slutter Eslund.

Foto: Avarta

Også cheftræner Benny Gall er en glad over forlængelsen.

– Vi er meget tilfredse med aftalen som vi har lavet med Mikkel. Han er en dygtig og vigtig spiller, når han kan holde sig skadesfri. Han bøvlede med lysken i fem måneders tid, men vendte stærkt tilbage. Han er ekstrem hurtig og har et godt spark, han betyder meget for vores offensive spil, skriver Benny Gall i en sms til campo.dk

Eslund fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, hvor han blandt andet spillede sammen med Mathias Kvistgaarden og Mads Hermansen.

Han kom første gang til Avarta i 2021.


Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P