Dansk Fodbold

Hvidovretopscorer på vej til udlandet – flere interesserede

Tobias Thomsen har netop forladt Hvidovre IF, hvor han ellers scorede otte mål i den forgangne sæson for nedrykkerne. Men nu meldes han på vej til flere udenlandske klubber.

Tobias Thomsen i aktion for Hvidovre IF i Superligaen i 2024
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Tobias Thomsen har knapt pakket sine ting i Hvidovre, før han meldes på vej til andre klubber.

Ifølge campo.dk’s oplysninger er Tobias Thomsen på blokken hos flere klubber – dog ikke kun herhjemme i Danmark.

Også en gruppe af svenske og norske klubber skulle være interesseret i angriberen, der også tidligere har været i udlandet.

Selv fortæller han til campo.dk, at timingen er den rette. Og at hans personlige ambitioner i sidste ende er det, der har fået ham til at forlade Hvidovre IF.

– Det har været en snak igennem længere tid. Også længere end et halvt år egentlig, og jeg er nået til den realisation, at jeg stadig har nogle rigtig store personlige drømme og mål for min karriere. Og jeg tror desværre, at hvis jeg var blevet i Hvidovre, så var det også der, jeg var blevet i resten af min karriere.

– Jeg fik scoret nogle mål og gjorde det godt i de kampe, jeg har fået i de seneste sæsoner. Det har selvfølgelig også medført, at der har været noget interesse og noget snak med klubber, som jeg kan fornemme det på mine agenter, fra en lidt højere hylde.

Så nu er et godt tidspunkt i forhold til at smede, mens jernet er varmt?

– Ja, den frase kan man godt bruge. Som sagt, det er jo sådan i fodbold, at når man gør det godt, så bliver der lagt lidt mere mærke til en. Og man har selvfølgelig også lidt bedre kort på hånden, i forhold til at kunne kigge efter noget andet. Det er jo sådan det er.

– Jeg har også har en form for en udløbsdato, selvom jeg på ingen måde er tæt på. Så jeg føler bare, at jeg var nået til et sted i min karriere, hvor jeg både har erfaring, jeg kan drage nytte af, og samtidig også føler mig i en sindssyg god fysisk forfatning, kombineret med en god sidste sæson. Så det gjorde egentlig, at jeg følte, at det var nu, at jeg var nødt til at tage det valg, siger han.

Det er dog ikke kun skandinaviske klubber, der har vist interesse for den 31-årige angriber.

Også klubber uden for Europa har et godt øje til ham.

– Altså man kan sige, at jeg er også kommet til et sted, hvor jeg på ingen måde kan udelukke noget. Jeg vil rigtig gerne slå fast, at min klart højeste prioritet ikke penge. Det er fodbold, der er min højeste prioritet, og det handler for mig om at spille på så højt et niveau, som overhovedet muligt. Om den bedste pakke for mig så er i Mellemøsten, eller lige rundt om hjørnet i Danmark eller Sverige eller Norge, så er det dér, prioriteten er, siger han.

Tobias Thomsen spillede i islandsk fodbold fra 2017 til 2020. Inden da optrådte han for AB og Nykøbing FC.

Han nåede at spille fire sæsoner i Hvidovre IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P