EM 2024

Sjov statistik: Flere Cole Palmer-jubiler end minutter

Cole Palmer har endnu til gode at spille ved EM-slutrunden, hvor den engelske landstræner, Gareth Southgate, ikke har vist det unge talent megen tillid. Alligevel har han været til stede i jubelscenerne ved slutrunden.

Cole Palmer og Ivan Toney går sammen mod banen for England.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Marcel Sabitzer eller Cole Palmer?

Tja, de ligner godt nok ikke hinanden særlig meget, men alligevel er den østrigske målscorer det tætteste, Palmer har været på spilminutter ved EM-slutrunden indtil videre.

Englænderen har nemlig endnu ikke spillet et eneste minut, og har derfor ikke haft mulighed for at lave sin karakteristiske jubelscene. Men den opgave klarede Sabitzer tirsdag aften, da han scorede mod Holland.

Jublen faldt, da Sabitzer scorede kampens endelige mål til 3-2, da Østrig tirsdag sikrede førstepladsen i gruppe D ved EM.

Sensation i gruppen – Østrig snyder Frankrig og Holland

Dermed har der i skrivende stund været flere ‘Cold Palmer’-jubelscener, end englænderen har spillet minutter ved slutrunden – og det er ikke noget, som er gået ubemærket hen.

Men måske Palmer snart kan nyde godt af nogle minutter. Den engelske offensiv har i hvert fald ikke fået gang i maskineriet ved slutrunden hidtil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P