3F Superligaen

Officielt: Morten Karlsen ny cheftræner i Lyngby

Han har i længere tid været rygtet til Lyngby Boldklub som ny cheftræner, og nu er han officielt tiltrådt på en toårig aftale.

Morten Karlsen er kåret som månedens træner i ULS for anden måned i træk
Foto: Orange County SC

Morten Karlsen er ny mand i spidsen for Lyngby Boldklub.

Det skriver klubben tirsdag.

Og handlen, der binder Morten Karlsen til Lyngby i to år, er noget, der glæder klubbens administrerende direktør Andreas Byder.

– Vi er enormt glade for at have Morten på plads som ny cheftræner, og efter vores samtaler med ham er vi sikre på, at han er den rette profil for os. Vi startede med et bredt felt af omkring 10 kandidater, som vi så fik ned på fem. Morten var den kandidat, vi havde den bedste fornemmelse med, og vi er glade for at han har takket ja til jobbet.

– Morten har været igennem flere forskellige trænerskoler, både i Danmark og udlandet og han har fået det bedste med fra alle verdener. Han har en klar idé om, hvad det er han vil, og han kommer til os med ret solid erfaring og en stor power – men også sult for at bevise sig i Superligaen. Derudover kommer han med et væld af gode anbefalinger fra vores netværk, så vi føler os overbeviste om, at han ikke blot kommer til at passe godt ind i klubben, men også kan skubbe til huset i den rigtige retning, siger Andreas Byder endvidere.

For 45-årige Morten Karlsen er der tale om et lille comeback. Han spillede selv et halvt år i klubben i 2012 midt i en karriere, der også bød på ophold i klubberne FC Nordsjælland, Randers FC, Esbjerg fB, HB Køge og B.93.

I Holland spillede Morten Karlsen for FC Zwolle.

Som træner har han senest været cheftræner i Orange County SC i den næstbedste amerikanske række, hvor han flere gange blevet kåret som månedens træner.

Lyngbys nye cheftræner har også tidligere været cheftræner i HB Køge samt assistenttræner i AGF.

Morten Karlsen er kåret som månedens træner i ULS for anden måned i træk
Morten Karlsen i spidsen for Orange County – Foto: Orange County SC

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P