2. Division

Officielt: Næstved BK-cheftræner forlader skuden

Næstved BK kan mandag eftermiddag oplyse, at klubbens cheftræner Patrick Birch Braune fratræder sin stilling i klubben.

Patrick Birch Braune fratræder som cheftræner i Næstved BK.
Foto: Naestvedboldklub.dk

Næstved BK klarede ikke skærene i denne sæson, hvor klubben rykkede ned fra NordicBet Ligaen.

Og det bliver en ny cheftræner, der skal forsøge at sikre hurtig oprykning i den kommende sæson. Det står klart mandag eftermiddag.

Her oplyser klubben i en pressemeddelelse, at den nu forhenværende cheftræner for ‘De Grønne’, Patrick Birch Braune, har valgt at fratræde stillingen i klubben.

Det oplyses ikke, hvorfor Birch Braune har valgt at forlade klubben. Det fremgår dog, at det er et valg, han selv har taget. Og det ærgrer klubben.

– Cheftræner Patrick Birch Braune har opsagt sin stilling som cheftræner, hvilket vi naturligvis er både kede af og ærgerlige over, men vi respekterer Patricks valg. Vi har været rigtig glade for Patricks indsats og dedikerede arbejde for klubben i den netop overståede sæson og havde naturligvis gerne set, at han stod med ansvaret i den nye sæson i 2. division.

– Timingen er ikke den mest optimale, men arbejdet er gået i gang med at finde hans afløser. Vi arbejder nu på højtryk for, at vi kan have en ny cheftræner på plads så hurtigt som muligt, lyder det i den officielle melding fra Næstved BK.

Patrick Birch Braune blev ansat som cheftræner i Næstved BK i sommeren 2023.

I sin periode som cheftræner stod han i spidsen for Næstved BK i 25 kampe, hvor det blev til et pointsnit på 1,0 point per kamp.

Næstved BK kæmpede i store dele af sæsonen for sin overlevelse, men måtte give fortabt til sidst og endte på 11. pladsen med hele syv point op til HB Køge, som var den nærmeste konkurrent over nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P