EM 2024

Schmeichels spøjse Kane-kompliment: En sulten svamp

Kasper Schmeichel og Harry Kane nåede kortvarigt at være holdkammerater i Leicester for en del år siden. Men selvom der er gået mange år, kan Schmeichel stadig huske, hvad han tænkte om den engelske angriber.

Kasper Schmeichel tager sig til hovedet efter Sloveniens scoring.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

Mange superlativer og rosende beskrivelser er blevet kastet efter Harry Kane i årenes løb – for han er utvivlsomt enormt dygtig.

Men på det danske landsholds pressemøde, der fandt sted forud for torsdagens kamp mod England, beskrev danske Kasper Schmeichel Kane på en måde, der næppe er fundet sted før.

Spørgsmålet gik på de to spilleres fælles fortid i Leicester, hvor Schmeichel blev bedt om at beskrive, hvordan Kane var dengang – for rigtig mange år siden.

– Jeg husker en enormt sulten fyr, der kom ind ad døren i Leicester. En, der virkelig ville bevise sit værd, og opførte sig som en svamp i forhold til at finde inspiration hos os andre.

– Han er ekstremt hårdtarbejdende, og han er ganske simpelt en af de bedste angribere i verden. Der er ikke mange ting, man kan sige om Harry, der ikke er blevet sagt allerede, afslutter Schmeichel om Englands anfører.

Selvom Schmeichel afslutter med at sige, at det er svært at finde på nye beskrivelser af Kane, må danskeren siges at have givet et hæderligt bud.

England stiger til tops i Danmarks pulje trods besvær

Kane har dog stadig til gode at komme på tavlen ved denne EM-slutrunde, da det var Jude Bellingham, der scorede Englands enlige mål i 1-0 sejren over Serbien.

Dermed er det op til Danmark og Schmeichel i buret at forsøge at holde denne rekord intakt, når de to nationer tørner sammen torsdag den 20. juni klokken 18:00.

Kampen mellem Danmark og England kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P