EM 2024

Fordel til Danmark: Engelsk profil bliver ikke klar

På onsdagens pressemøde havde Gareth Southgate en nedslående nyhed til de engelske tilhængere. Her bekræftede den engelske landstræner nemlig, at Luke Shaw ikke når at blive klar inden torsdagens kamp mod Danmark.

Luke Shaw træner med resten af de engelske gutter.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

England har enormt mange dygtige backs.

Ikke desto mindre må det give Danmark en lille fordel i torsdagens opgør mod fodboldens moderland, at Luke Shaw misser kampen med en skade.

Det faktum, at Shaw ikke når at blive klar, bekræftede den engelske landstræner, Gareth Southgate, på et pressemøde onsdag aften.

Landstræneren ville dog ikke sætte nogen fast dato på, hvornår Shaw forventes at være tilbage, selvom Manchester United-træner Erik ten Hag tidligere har udtalt, at han ikke tror, at Shaw bliver klar før gruppespillet er slut.

– Luke kommer ikke til at være klar i morgen, men han er cirka der, hvor vi havde regnet med, at han ville være.

– Han trænede ikke med resten af holdet i dag. Nogle dage skal han lave mere end de andre, og nogle dage skal han lave mindre, udtalte Southgate om Shaws skadessituation.

Det er dog ikke på back-positionen, at England er tyndt besat. Senest var det Kieran Trippier, der indtog den ene, mens Kyle Walker stod for at holde styr på den anden. Foruden de to var Trent Alexander-Arnold rykket frem på midtbanen. Der er med andre ord nok at tage af.

Kampen mellem Danmark og England løber af stablen torsdag den 20. juni klokken 18 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P