EM 2024

Fordel til Danmark: Serbisk profil udgår med skade

Serbiens drømme om EM-avancement led muligvis et lidt større knæk end som så, da de tabte 1-0 til England. Foruden nederlaget er Filip Kostic nemlig blevet erklæret ukampdygtig resten af turneringen.

Filip Kostic er ked af det, fordi han er blevet udskiftet med en skade
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Danmarks chancer for at få et godt resultat med fra kampen mod Serbien er muligvis lige blevet forbedret.

En af de helt store serbiske profiler er nemlig, ifølge Reuters, blevet erklæret færdig ved EM, efter han pådrog sig en knæskade i 1-0 nederlaget mod England.

Der er tale om Filip Kostic, der har sin daglige gang i Torino-klubben Juventus. Ifølge Reuters, der har snakket med den serbiske hold-læge, er skaden ikke af så slem karakter, at det kræver operation, men Kostic når ikke at blive klar igen ved denne slutrunde.

Selvom det er rigtig triste nyheder for den 31-årige serber, er det næppe noget, den danske landsholdslejr er meget kede af.

Filip Kostic er ked af det, fordi han er blevet udskiftet med en skade
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Kostic er nemlig en af de helt store profiler på det krigeriske serbiske landshold, for hvem han har hele 64 kampe på CV’et.

Kampen mellem Danmark og Serbien spilles tirsdag den 25. juni klokken 21:00, og den kan meget vel blive altafgørende for, hvem der løber med andenpladsen i gruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P