Bundesligaen

Officielt: Bayern München forlænger med ung profil

FC Bayern München kan søndag formiddag fortælle, at man har forlænget aftalen med Aleksandar Pavlovic.

Aleksandar Pavlovic giver highfive til en holdkammerat i FC Bayern München.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

FC Bayern München forlænger med Aleksandar Pavlovic.

Det oplyser den tyske storklub søndag formiddag på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at parterne er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så de nu har papir på hinanden frem til sommeren 2029.

Aleksandar Pavlovic er nærmest født og opvokset i FC Bayern München, hvor han har spillet, siden han var syv år gammel.

Senest er han – trods sine blot 20 år på bagen – slået igennem på klubbens førstehold, og det kastede i første omgang en landsholdsudtagelse af sig til EM 2024. Sygdom har dog gjort, at han nu er blevet skiftet ud af den tyske landsholdstrup.

I stedet kan han lune sig over en ny kontrakt, og det vækker selvfølgelig glæde hos den unge midtbanespiller.

– Min drøm om at spille EM på hjemmebane blev desværre knust med kort varsel på grund af min halsbetændelse, hvilket gør mig ked af det. Men jeg er nu også meget glad for min kontraktforlængelse med FC Bayern frem til 2029. Det er et kæmpe skulderklap fra klubben, som jeg gerne vil tilbagebetale. FC Bayern er en klub tæt på mit hjerte. Jeg er stolt, glad og taknemmelig, og jeg ser frem til at vinde titler med holdet og udvikle mig personligt, fortæller Pavlovic.

Aleksandar Pavlovic har for alvor fået sit gennembrud i FC Bayern München i denne sæson.

I alt står han noteret for 22 kampe for klubbens førstehold med to mål og to assists til følge.

Han har desuden også fået sin første landskamp for Tyskland tidligere på året.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P