3F Superligaen

Hvidt forlader AGF for første gang: Er da specielt

Benjamin Hvidt har tilbragt hele sin hidtidige karriere i AGF, men er nu blevet solgt til Esbjerg fB.

Benjamin Hvidt i aktion for AGF mod Randers FC.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Som U12-spiller blev Benjamin Hvidt indlemmet i AGF‘s ungdomsafdeling.

Siden tog han turen op gennem systemet, inden han i 2017 fik sin debut for førsteholdet.

Nu – sommeren 2024 – drager han dog videre.

Det gør han, fordi han er blevet købt fri af Esbjerg fB.

I forbindelse med skiftet sætter han nu selv ord på, hvorfor tiden er inde til at vinke farvel til AGF.

– Jeg vil gerne tættere på spilletid, og det er der måske bedre muligheder for i en ny klub. Så jeg er glad for skiftet og for muligheden, men det er da også specielt at skulle forlade AGF, som jeg spillet for i hele min karriere. – Men nu får jeg muligheden for en frisk start, og da EfB kom på banen, gav det mening for mig, for dem og for AGF – selv om det da er et svært valg, når man som mig har været i klubben så længe, som jeg har, og har elsket at komme på Fredensvang og være en del af AGF.

– Men i sidste ende har jeg ikke være i tvivl og det har været en beslutning, som skulle tages, og det er måske også et meget naturligt skifte for mig nu.


- Min seniortid i AGF har næsten været i to dele. En med en god periode med mange kampe og spilletid, hvor jeg har haft gode oplevelser og vundet en medalje. Og så en anden, hvor jeg jo desværre har været skadet over to omgange og derfor ude af holdet i lang tid, men jeg har begge gange arbejdet mig tilbage og jeg er glad for, at jeg nåede at være en del af Superliga-truppen her sidst på foråret, , siger Benjamin Hvidt til AGF’s egen hjemmeside.

Benjamin Hvidt nåede 69 kampe for AGF’s førstehold.

Som ung noterede han sig for hele 28 ungdomslandskampe for Danmark.

Den 24-årige midtbanespiller har skrevet under på en aftale af tre års varighed i Esbjerg fB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P