EM 2024

Flere mulige slutrunde-debutanter: Intet anderledes

Når Danmark søndag skal i aktion ved EM 2024, er der flere mulige – og sandsynlige – slutrunde-debutanter iblandt. Kasper Hjulmand gør dog ikke noget anderledes for at forberede spillerne på det, der venter.

Rasmus Højlund i højt humør under en træning med det danske landshold.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Søndag går det løs.

Her tager Danmark hul på EM 2024 med en kamp mod Slovenien.

Som så ofte før vil den igangværende slutrunde byde på spilletid til spillere, der ikke før har været i aktion ved et EM eller VM.

Det er også tilfældet på det danske landshold, hvor spillere såsom Rasmus Højlund, Alexander Bah og Victor Kristiansen kan få deres første minutter ved en slutrunde.

Men selvom de har udsigt til minutter på den allerstørste scene, så har landstræner Kasper Hjulmand ikke tænkt sig at gøre noget særligt for at forberede dem.

Det fortæller han på lørdagens pressemøde.

– Nej, ikke rigtigt. De har jo spillet landsholdsfodbold allesammen, og jeg føler, at alle de spillere, som er her, de er stærke.

– De har oplevet meget i deres karriere i forvejen og spillet mange store kampe. Så det er egentlig bare med at nyde det. De skal vise, hvem de er. Spille sig ud og spille til grænsen.

– Så nej, jeg gør ikke noget specielt, selvom det er en slutrunde og de er debutanter. De er vant til store kampe og glæder sig til at spille, siger han.

EM 2024 | Runde 1
| Stuttgart Arena | 16 jun 202418.00
Slovenia
Slovenia
v u v v u
1 : 1
Slut
Danmark
Danmark
t u v v v
E. Janža
77′
C. Eriksen
17′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P