EM 2024

Igen: Dansk EM-modstander snubler i generalprøven

Fredag aften var det England, som tabte hjemme på Wembley til upåagtede Island, og lørdag har endnu en dansk EM-modstander skuffet i generalprøven før EM.

Benjamin Sesko jubler efter en scoring for Slovenien mod Finland.
A. Šporar
14′
K. Despodov
4′
45′
90′

Danmark starter EM ud med en kamp imod Slovenien.

Det er måske ikke helt skidt, da slovenerne lørdag eftermiddag snublede mod Bulgarien og spillede uafgjort.

Dog har slovenerne ikke tabt en kamp siden november – som dog blev tabt til netop Danmark.

Det startede skrækkeligt for slovenerne, som efter bare fire minutter begik straffespark, som den bulgarske midtbanespiller Kiril Despodov bankede i kassen til 0-1.

Føringen blev dog kun 10 minutter gammel, da Andraz Sporar bragte balance i regnskabet efter 14 minutters spil.

Resten af opgøret bød ikke på flere scoringer og således går Slovenien ind til sin første EM-kamp imod Danmark med en uafgjort i bagagen.

EM-bolden ruller for det danske landshold den 16. juni klokken 18:00.