EM 2024

Tyskland vaklede sig til sejr mod Grækenland

Tyskland er vært ved det kommende EM 2024, men formen frem mod slutrunden tyder ikke på en stor tysk sommer. Fredag aften var det Grækenland, der drillede det tyske ‘mannschaft’.

Kai HAvertz i kampen mellem Tyskland og Grækenland
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Tyskland har værtskabet ved EM 2024, som sparkes i gang den 14. juni.

Her står Tyskland over for Skotland i turneringens åbningskamp, og selvom Tyskland vil være favoritter til opgøret, så har nationens landshold fået langt fra den håbede optakt til slutrunden.

Det tyske landshold skuffede forleden, da man spillede den første af to testkampe mod Ukraine. Her måtte tyskerne gå fra banen med et uafgjort resultat på 0-0. Fredag aften skuffede tyskerne så igen, og denne gang var Grækenland modstanderen.

I en kamp, hvor tyskerne sad på kuglen det meste af tiden, var det grækerne, der bragte sig foran efter 34 minutters spil, hvor den normalt så sikre tyske målmand Manuel Neuer så rigtig dårlig ud.

Selvom Tyskland var meget boldbesiddende, så havde offensiven svært ved at blive farlig. Faktisk så Grækenland langt hen ad vejen farligst ud, men alligevel fik Kai Havertz sendt det udlignende mål i kassen 10 minutter inde i anden halvleg.

Tyskerne var fortsat vaklende frem mod kampens slutfløjt, men formåede alligevel at skrabe en sejr i land til sidst, da Pascal Gross scorede til 2-1 kort før tid.

Det blev altså til en sejr, men det tyske mandskab formåede formentligt ikke at overbevise sine kritikere.

Tyskland åbner som sagt EM-slutrunden mod Skotland den 14. juni. Herefter venter også to gruppespilskampe mod Ungarn og Schweiz.

Grækenland har ikke formået at kvalificere til EM 2024.

Bliv helt klar til EM-slutrunden med campo.dk’s ultimative guide herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P