Gjensidige Kvindeliga

AGF’er kåret til årets profil i Gjensidige Kvindeligaen

Sarah Dyrehauge kan fredag lade sig hædre og hylde af kollegaerne i Gjensidige Kvindeligaen. Hun er nemlig blevet kåret til årets profil.

Sarah Dyrehauge jubler over et af sine mål i Gjensidige Kvindeligaen.
Foto: AGF

Sarah Dyrehauge er årets profil i Gjensidige Kvindeligaen 2023/24.

Det oplyser AGF på sin hjemmeside fredag.

Den flotte kåring kommer i kølvandet på en tilsvarende flot sæson, hvor AGF-anføreren har bidraget med flere mål og assist.

Prisen uddeleles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen, og det er kollegaerne fra de andre hold i ligaen, der har stemt.- Jeg havde ikke forventet at være nomineret, og at jeg så vinder, gør mig meget stolt. Det er en kæmpe ære og et stort skulderklap til mine holdkammerater. Det er dem, der gør, at jeg kan være den spiller, jeg er.

– Det samme gælder trænerstaben – alle i AGF og mine tidligere trænere. Stort cadeu til AGF og mine holdkammerater. Og tak til alle dem, der har stemt på mig, sagde Sarah Dyrehauge, da hun fik overrakt prisen som Årets Profil, siger Sarah Dyrehauge.

AGF indtager aktuelt femtepladsen i den bedste danske række for kvinder.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P