EM 2024

Hjulmand opdaterer udeladt trio: Kjær i spil til mindre rolle

Kasper Hjulmand har nok at tænke over i dagene op til den endelige EM-trup udtagelse, som skal indleveres senest på fredag – nu har han opdateret på en trio, som ikke kom i spil imod Sverige.

Kasper Hjulmand efter Danmarks landskamp imod Sverige.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
| Parken | 5 jun 202419.00
Danmark
Danmark
v v t u v
2 : 1
Slut
Sverige
Sverige
t v v t v
P. Højbjerg
2′
C. Eriksen
86′
A. Isak
9′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Danmark besejrede Sverige i Parken.

Det var dog uden tre af det danske landsholds helt store profiler, som alle blev udeladt og sparet.

Konkret drejer det sig om anfører, Simon Kjær, Kasper Schmeichel og Andreas Christensen, som alle har døjet med skavanker op til EM-slutrunden.

Kasper Hjulmand efter Danmarks landskamp imod Sverige.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Schmeichel døjede i slutningen af Anderlechts sæson med en mindre skade, og her havde landstræneren ingen planer om at tage chancer.

– Jeg er slet ikke bekymret for Kasper – han er klar. Det var mig, der var meget konservativ med den lille skade, han havde til den sidste kamp i Anderlecht. Kasper er klar og kommer til at spille.

Noget værre står det dog til med Andreas Christensen, som muligvis ikke kommer til at spille så meget, som man måske kunne forvente af en Barca-stjerne.

– Vi kender ‘AC’, og det han har slidt med i løbet af sæsonen. Vi kan ikke sige, at ‘AC’ spiller tre gange 90 minutter. Det er ikke sikkert, men vi skal have mest muligt ud af det.

Simon Kjær har i denne sæson døjet med flere skader, og noget tyder på, at det også betyder, at den danske landsholdsanfører står til nedsat tid, når slutrunden går i gang.

– Vi skal have gjort Simon klar til at kunne spille en rolle. Det er jo ikke sikkert, at Simon, som han er nu, kommer til at spille alle kampe. Men han kan spille, hvis vi får ham bragt derhen, hvor vi gerne vil. Det kan godt være, at det bliver færre minutter, men han er vigtig for os, og han skal bringes i en situation, hvor han kan give den gas, fortæller Kasper Hjulmand til TV2.

Danmarks sidste EM-test finder sted lørdag, når Norge gæster Brøndby Stadion. Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 og du kan se den på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P