77′
45′
90′

Der var ingen slinger i valsen for Portugal – indtil Teemu Pukki kom på banen.

Det lignede nemlig længe, at portugiserne kunne køre en sikker og komfortabel 3-0-sejr hjem.

Efter bare 17 minutter åbnede Ruben Dias ballet, da Vitinha svingede et hjørnespark ind i panden på City-stjernen.

Kort før pausen fik Portugal tildelt et straffespark, som Diogo Jota usvigeligt sikkert tog sig af.

I anden halvleg fortsatte portugisernes dominans, da Bruno Fernandes bankede bolden i kassen på et flot langskud.

Finland fik dog reduceret, da Teemu Pukki stak i dybden og køligt vippede bolden i mål til 3-1.

Bare fire minutter senere gjorde den tidligere Brøndby-stjerne det onde endnu engang.

Endnu engang blev den finske målræv spillet i en en-mod-en, hvor han atter engang fik netmaskerne til at blafre med en præcis inderside.

Enhver form for spænding blev dog afblæst, da Bruno Fernandes scorede sit andet mål i kampen, da han fangede Hradecky på det forkerte ben og roligt trillede bolden i mål til kampens slutresultat 4-2.

Således er Portugal ved at spille sig varme til EM – til stor skræk for resten af gruppe F, som består af Tyrkiet, Georgien og Tjekkiet.

Portugiserne spiller sin første kamp ved slutrunden den 18. juni imod Tjekkiet.