3F Superligaen

David Nielsen takker af: Missionen lykkedes

David Nielsen blev hentet ind som redningsmand i Lyngby Boldklub i marts, hvor klubben flirtede med nedrykningsstregen – men nu er han alligevel færdig i klubben.

David Nielsen jubler med Lyngby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

David Nielsen havde ét mål i Lyngby – at overleve i 3F Superligaen.

Den opgave har han fuldført til punkt og prikke, men til trods for det bliver det ikke til et længere samarbejde i denne omgang.

Dog er der ingen kærlighed tabt imellem de to parter, som tirsdag eftermiddag har offentliggjort bruddet.

David Nielsen fejrer Lyngby Boldklubs overlevelse i 3F Superligaen.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

David Nielsen har selv sat ord på afskeden, hvor den flamboyante cheftræner ikke lægger skjul på sine følelser for klubben.

– Der er ingen tvivl om, at jeg har et helt særligt bånd til Lyngby Boldklub, og at det har været nogle uforglemmelige måneder tilbage i klubben.

– Det var en fantastisk mission, som vi sammen lykkedes med, og jeg har nydt at møde ind i klubben og ikke mindst løbe ind på Lyngby Stadion foran fansene.

Siden den 47-årige cheftræner tog over i marts præsterede han og Lyngby også en yderst imponerende bedrift.

David Nielsen jubler med Lyngby.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Vi endte jo med ikke at tabe en eneste kamp på hjemmebane, og det er et udtryk for den her særlige stemning, samhørighed og magi mellem holdet og fansene, som jeg vidste var så vigtigt for, at vi kunne lykkes.

– Det er Lygby Boldklub, når det er allerbedst, og det elsker jeg klubben for. Det vigtigste i alt det her er, at Lyngby Boldklub stadig er i 3F Superligaen. Det var det, der var missionen fra dag ét, og det er så vigtigt for os alle sammen, at det lykkedes.

– Jeg vil gerne sige tak til spillerne, der virkelig har vist, hvor stærk en gruppe de er, og ikke mindst også fansene, hvis opbakning uden tvivl har været med til at sikre os livsvigtige point, afslutter David Nielsen til klubbens hjemmeside.

I anden omgang med Lyngby blev det til 12 kampe ved roret med fire sejre, fem uafgjorte, tre nederlag og vigtigst af alt – overlevelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P