Premier League

Mæhle afslører: Kunne være endt i Premier League

Joakim Mæhle skiftede i sommer tilværelsen i Bergamo og Serie A ud med Bundesligaen og Wolfsburg – men historien kunne have været en helt anden.

Joakim Mæhle i nærkamp med Dan Ndoye.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Joakim Mæhle kunne være røget til Premier League.

Den 27-årige danske back valgte i stedet at tage til Wolfsburg i Bundesligaen.

I Viaplay-programmet offside, har den danske landsholdsspiller netop afsløret, hvilken klub, der ville have ham.

Joakim Mæhle i nærkamp med Dan Ndoye.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Vi [Atalanta, red.] var i England for at spille en testkamp imod Bournemouth, jeg spillede godt nok 6’er på midtbanen, men Wolfsburg havde været der siden marts, de havde været der længe, og vi havde en god dialog.

– Jeg havde sagt ja til Wolfsburg, inden Bournemouth lagde et bud. Jeg blev kaldt op på kontoret i Atalanta, hvor de gav mig valgmuligheden, på trods af, at Bounemouth bød lidt mere.

En af de største grunde, til at Mæhle valgte Tyskland fremfor England, var, at han ikke havde lyst til at kæmpe for overlevelse i den bedste række.

– Det bidder mig måske lidt i halen nu, men jeg ville ikke spille for nedrykning, jeg ville gerne spille for at vinde kampe. Jeg ville også gerne have en større rolle, hvor jeg kunne prøve noget helt andet, fortæller Joakim Mæhle til Viaplay.

Du kan se hele indslaget med Mæhle i videoen over artiklen.

I sin første Bundesliga-sæson har den løbestærke nordjyde spillet 33 kampe, hvor han har vist målnæsen to gange og stået for fire oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P