3F Superligaen

Sønderjyske forlænger med rutineret Superliga-ræv

Sønderjyske og Marc Dal Hende er nået til enighed om en ny aftale.

Marc Dal Hende forlænger med Sønderjyske Fodbold.
Foto: Sønderjyske Fodbold
Denne historie udkom først på campo.dk

Marc Dal Hende skal med Sønderjyske en tur op i 3F Superligaen.

Således har oprykkerne torsdag meddelt, at man har forlænget aftalen med den 33-årige forsvarsspiller.

Marc Dal Hende har fået en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2025. Han stod til at have kontraktudløb denne sommer.

Superligaen er bestemt ikke noget nyt bekendtskab for Marc Dal Hende, der tidligere i sin karriere har spillet 208 kampe i landets bedste række.

I Sønderjyske har han rundet 150 kampe.

– Marc Dal Hende er en fantastisk repræsentant for Sønderjyske Fodbold. Han bærer klubbens værdier på sine brede skuldre, og han er en naturlig leder, et samlingspunkt og ikke mindst en stærk kulturbærer. Han brænder for at gøre en forskel for klubben og sine holdkammerater, og han er topmotiveret for også at hjælpe holdet i Superligaen.

– Han har med stolthed overdraget anførerbindet til Rasmus Vinderslev, og han spiller ikke helt så meget, som han har gjort tidligere, men han står fortsat et godt sted. Efter han fik foretaget en mindre operation i efteråret, har han stort set ikke misset et eneste træningspas. Han møder ind hver eneste dag for at gøre en forskel for holdet og for klubben, og han bidrager med en enorm intensitet i vores træninger. Hans store erfaring og rutine bliver værdifuld for os i den kommende sæson i Superligaen, siger Casper Daather, sportschef i Sønderjyske.

Sønderjyske spiller sæsonens sidste kamp søndag hjemme mod Kolding IF.

Man er forud for kampen sikre vindere af NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P