3F Superligaen

Rørt AGF-boss: Kunne ikke være det bekendt overfor ‘TK’

Thomas ‘TK’ Kristensens skifte til Udinese var tæt på at kollapse. AGF’s egentlige erstatning på stopperpositionen trak sig på falderebet. Men AGF kunne ikke være bekendt at beholde Kristensen, mener direktør Jacob Nielsen.

Thomas 'TK' Kristensen for Udinese i Serie A.
Foto: Federico Proietti/EPA/Ritzau Scanpix

Thomas ‘TK’ Kristensen forlod AGF i sommerens transfervindue.

Det var dog ikke uden dramatik, da ‘TK’s tiltænkte afløser trak sig lige inden den unge stopper skulle skrive under med Udinese.

Mads Bech Sørensen, som nu spiller i FC Midtjylland, skulle nemlig være afløseren, men han valgte i stedet at tage til Heden.

Således var AGF-stopperens skifte i jeopardy.

Thomas 'TK' Kristensen for Udinese i Serie A.
Foto: Federico Proietti/EPA/Ritzau Scanpix

I et interview med Discovery har administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, fortalt om det turbulente forløb.

– At ringe til ‘TK‘ torsdag, hvor handlen brød sammen og fortælle ham, at han ikke kunne skriver under, fordi en af betingelserne var, at en erstatning skulle findes. Nu bliver jeg også lidt rørt, fordi han var hos os i mange år.

– Det betød, at jeg ringede til Stig Inge Bjørnebye og Uwe Rösler og bad om, at vi lige skulle mødes om morgenen dagen efter klokken syv.

– Vi kunne ikke forsvare det overfor klubben og vores egen spiller. Vi kunne ikke være det bekendt overfor ‘TK’. Vi måtte finde noget andet, fortæller Jacob Nielsen.

Heldigvis for U21-landsholdsspilleren lykkedes det for AGF at hente Mats Knoester til Fredensvang på en lejeaftale, så skiftet kunne gå igennem.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Siden skiftet har Thomas Kristensen bidt sig fast i startopstillingen for Udinese, som i sin sidste kamp i sæsonen sikrede sig overlevelse i Serie A.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P