Lyngby overlever efter tæt affære i Hvidovre

Lyngby Boldklub overlever i 3F Superligaen. Det står klart, efter det blev til en pointdeler ude mod Hvidovre IF lørdag eftermiddag.

Hvidovre IF- og Lyngby Boldklubs spillere kæmper om bolden.

Lyngby Boldklub skulle blot bruge et enkelt point for at overleve i landets bedste række – og det fik man.

Således endte det 0-0, da den kongeblå superligaklub slog vejen forbi Hvidovre IF i nedrykningsspillets sidste runde.

Samtidig blev det også til et OB-nederlag mod Viborg, hvorfor Lyngby i realiteten ikke havde behøvet det ene point alligevel.

Der var ellers optræk til mål flere gange i Hvidovre, hvor hjemmeholdet til trods for sin status som sikre nedrykkere alligevel i dén grad bød op til dans.

Med vilje og fight – kombineret med manglende skarphed – fik Lyngby dog afværget hjemmeholdets tilnærmelser.

Efter første halvleg må der dog have været tænding på i omklædningsrummet hos Lyngby, da man her kunne se OB være foran med 0-1 på daværende tidspunkt.

I det 70. minut brændte det også for alvor på for cheftræner David Nielsen og co., da Martin Spelmann flugtede fra distancen.

Her ramte han bolden helt perfekt, men Jannich Storch i Lyngby-målet diskede op med en af sæsonens bedste redninger.

Velvidende, at man ikke skulle jagte en sejr, fik Lyngby forsvaret det ene point og overlevelsen i land.