FA Cup

Højlund: Første trofæ og topscorer – det er meget godt

Manchester United vandt lørdag eftermiddag FA Cup-finalen imod ærkerivalerne fra Manchester City, og det blev også Rasmus Højlunds første trofæ for klubben.

Rasmus Højlund med FA Cup-trofæet.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund har vundet sit første trofæ med Manchester United.

Det står klart lørdag, hvor De Røde Djævle besejrede bysbørnene fra Manchester City.

Således var den danske landsholdsangriber også ganske tilfreds, da han efter kampen talte med Viaplay og så tilbage på sin sæson.

Rasmus Højlund med FA Cup-trofæet.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

– Forhåbentlig kan jeg lægge endnu mere på. Det handler det altid om for mig. Jeg synes, at jeg har taget nogle gode skridt i den her sæson.

– Jeg er kun blevet bedre, og nu står vi her, hvor jeg har vundet mit første trofæ med United og er blevet topscorer for sæsonen – så det synes jeg er meget godt, fortæller Rasmus Højlund med et kækt smil.

De sidste tre kampe har den 21-årige angriber dog startet på bænken, men det generer ikke Højlund.

– Jeg kan gøre det hele, føler jeg. Om jeg skal starte inde eller komme fra bænken. Jeg synes, det var fint lige at komme lidt på bænken, da jeg har spillet vanvittigt meget.

Rasmus Højlund forventer også, at trofæet skal fejres med manér.

– Det er stort især for mig. Jeg har vundet to trofæer tidligere, men nu er det første gang, at jeg har været til stede til et trofæ og føler, at jeg har været en stor del af det her, så det skal fejres ordentligt, afslutter den danske United-stjerne med et stort smil.

Vi har forbedret vores app med blandt andet swipe funktioner. Husk du kan downloade vores app i App og Google Play Store – klik herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rasmus Højlund slutter sin debutsæson i Manchester United med 16 fuldtræffere, to oplæg og 43 optrædener.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P