3F Superligaen

Sydsiden lukket til guldbrag? Vil være ærgerligt

Fodboldens Disciplinærinstans er ved at finde ud af, hvordan man skal straffe Brøndby for de fjernudløste røgbomber, som nogle tilskuere havde placeret på udebaneafsnittet under det seneste derby på Brøndby Stadion.

Jesper Sørensen på sidelinjen under Brøndbys kamp imod Silkeborg i 3F Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Brøndby IF
Brøndby IF
u t t v v
2 : 3
Slut
AGF
AGF
t t t t v
Rasmus Lauritsen
17′
Sebastian Sebulonsen
64′
Rasmus Lauritsen
41′
Tobias Bech
59′
Patrick Mortensen
78′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Det kan vise sig at blive en undervældende guldfest på Brøndby Stadion.

I hvert fald er Fodboldens Disciplinærinstans i gang med at underrette klubben om straffen for de fjernstyrede røgbomber, som var blevet placeret på udebaneafsnittet under det seneste derby.

Således risikerer Sydsiden potentielt at være lukket til den altafgørende sidste spillerunde, hvor Brøndby kan vinde 3F Superligaen.

Det erfarer bold.dk, som har været i kontakt med Fodboldens Disciplinærinstans.

Det blev Jesper Sørensen forholdt torsdag, og han synes bestemt ikke, at det ville være fedt at spille uden opbakning fra Sydsiden.

– Det vil være super ærgerligt. Det vil være super ærgerligt for dansk fodbold, super ærgerligt for den begivenhed, det bliver på søndag.

– Så det håber jeg bestemt ikke, at det ender med. Jeg har faktisk ingen mening om det andet end det, fortæller Jesper Sørensen til campo.dk og de øvrige fremmødte medier ved torsdagens træning.

Se Jesper Sørensens kommentar og reaktion i videoen over artiklen.

Udover straffen til Brøndby, så venter der også en straf til F.C. København for det hærværk, som udebanefansene begik mod toiletterne under derbyet.

Fodboldens Disciplinærinstans melder, at en straf vil blive offentliggjort inden for de kommende dage – og i al fald inden guldbraget søndag.

Dommen er netop faldet fredag, og den kan du læse mere om lige her.

BIF-dom: Guldfesten er ikke aflyst i Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P