Premier League

Officielt: Lopetegui overtager i West Ham

David Moyes er fortid i West Ham, og nu har ‘The Hammers’ fundet skottens arvtager, som bliver spanske Julen Lopetegui.

Foto: West Ham FC

Julen Lopetegui er ny cheftræner i Premier League-klubben West Ham.

Det står klart torsdag, hvor spanieren er præsenteret i den engelske klub, som netop har sagt farvel til David Moyes.

Den 57-årige basker begynder den 1. juli i London-klubben, og han ser frem til at overtage tøjlerne i klubben.

– Jeg er meget glad, først og fremmest over at kunne være en del af fremtiden i denne store klub, udtaler Lopetegui til klubbens hjemmeside.

Lopetegui har tidligere været i blandt andet Wolverhampton, og baskeren har været sat kraftigt i forbindelse med flere andre klubber. Heriblandt Bayern München, men West Ham er det rigtige for Lopetegui.

Foto: West Ham FC

– Jeg er, hvor jeg vil være. Jeg er her, fordi jeg vil være her, og for os var det en fantastisk dag, da vi lukkede aftalen her, fordi vores engagement er 100 procent at være her. Vi havde andre muligheder, men jeg er meget glad for, at West Ham valgte mig, fordi jeg også valgte West Ham, så det er vi virkelig glade for.

Også West Hams teknikske direktør, Tim Steidten, er glad for den nye mand i spidsen for holdet.

– Vi er meget glade for at byde Julen og hans stab velkommen til vores klub. Han var en fremtrædende kandidat til at blive vores cheftræner, og jeg er personligt glad for, at vi har valgt at arbejde sammen. Hans karriere viser, at uanset hvor han har trænet, har han forbedret spillere og hold, og vi ser frem til at se ham arbejde med vores trup.

– Julen lever og ånder fodbold. Han har store tanker om spillet, han er taktisk klog, og han har vist, at han kan tilpasse sig til at arbejde i forskellige ligaer, i forskellige lande, med landshold, og i hver situation har han vist sine enestående kvaliteter, udtaler Steidten.

Lopetegui medbringer sin egen stab, som blandt andet tæller Pablo Sanz, Oscar Caro og Juan Vicente Peinado.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P