Premier League

Utilfredshed på Old Trafford: Buher ad Ten Hag

Manchester United-manager Erik ten Hag greb mikrofonen på Old Trafford efter onsdagens sejr over Newcastle. Det var dog ikke alle på Theatre of Dreams, der var lige begejstrede for ham.

Erik ten Hag taler direkte til klubbens fans på Old Trafford.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds sæson har været alt andet end tilfredsstillende – klubbens størrelse taget i betragtning.

Onsdag aften fik man dog hentet sig en tiltrængt sejr, da Newcastle blev besejret med 3-2 hjemme i den næstsidste runde af Premier League.

Mens sejren unægteligt gør mere gavn end skade hos klubbens store fanskare, så er faktum fortsat, at Manchester United ikke ender højere i tabellen end maksimalt syvendepladsen – den nedre grænse er sat ved ottendepladsen.

De svage præstationer og de manglende resultater sæsonen igennem kom da også til udtryk efter slutfløjt, hvor Manchester United-manager Erik ten Hag greb mikrofonen midt på banen.

Her henvendte han sig direkte til publikum efter det, der var sæsonens sidste hjemmekamp.

Sejren til trods var der dog stadig buhråb og piften at spore, da hollænderen kom i tale.

– På vegne af spillerne, staben og mig selv, vil jeg gerne takke jer alle for den utrolige støtte gennem sæsonen, lød det indledningsvist, mens der paradoksalt nok kunne høres buhråb fra fansene.

Der er da også blevet sagt og skrevet meget om Erik ten Hags indsats den seneste tid, og en fælles konsensus i de fleste medier verden over virker til at være, at han skal prise sig heldig, hvis ikke han får sparket når sæsonen er slut.

Manchester United mangler fortsat at møde Brighton på udebane i en ret beset ligegyldig Premier League-kamp, inden sæsonens sidste kamp for Erik ten Hag og co. venter på Wembley den 25. maj.

Her kan hollænderen og resten af United-truppen redde sig en stor del af æren, hvis man lykkes med at besejre lokalrivalen Manchester City i FA Cup-finalen.

Du kan se klippet af Erik ten Hags tale til fansene på Old Trafford i videoen øverst i artiklen, hvor der altså også er utilfredshed at spore fra lægterne

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P