Ungdomslandshold

Silkeborg-komet misser U17-EM efter hjertetest

Simon Stüker udgår af landsholdstruppen til det kommende U17-EM, da en hjertetest har afsløret, at det unge Silkeborg-talent skal undersøges yderligere. Derfor skal spilleren holde sig i ro. Det oplyser DBU torsdag. Han erstattes af ung AGF’er.

Foto: Silkeborg IF

Simon Stüker udgår af U17-landsholdets EM-trup.

En obligatorisk undersøgelse af 17-årige forsvarsspillers hjerte har påkrævet yderligere undersøgelse. Derfor udgår han af truppen.

Det oplyser DBU torsdag, og meddeler, at den unge Silkeborg-spiller nu undersøges på Aarhus Universitetshospital. Derfor skal Stüker opholde sig i ro, indtil resultaterne ligger klar.

Og den missede slutrunde ærgrer den unge back.

– Jeg er meget ærgerlig over, at jeg ikke kan være med i Cypern og levere en stærk slutrunde med de andre drenge. Det havde jeg i den grad set frem til. Men jeg følger naturligvis lægernes anbefaling og sætter min lid til, at jeg får de nødvendige svar, så jeg forhåbentlig snart kan komme tilbage på fodboldbanen.

– Jeg hepper på mine holdkammerater og ønsker dem al mulig held og lykke, udtaler Stüker til DBU’s egne kanaler.

I stedet har landstræner Jesper Mikkelsen udtaget AGF’s Rasmus Düring.

Danmarks U17-landshold spiller første kamp ved slutrunden på mandag, hvor Wales er modstanderen. Kroatien og Østrig er også i Danmarks gruppe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P