OB vejrer morgenluft – snupper nervøs sejr mod Hvidovre

Der var igen gummiben at spore hos OB, men på udebanen i Hvidovre lykkedes det alligevel fynboerne at snuppe en potentielt livsvigtig sejr.

Hvidovre-spiller i duel med OB's Max Fenger.
L. Qamili
80′
T. Trybull
12′
L. Kjerrumgaard
48′
45′
90′
  • Alt andet end en sejr vil mere eller mindre de facto sende OB ud af Superligaen, men fynboerne fik, hvad de kom til Hvidovre efter – nemlig en 1-2-sejr

• Allerede efter 12 minutter gjorde Tom Trybull det til 0-1 for fynboerne på den vindblæste bane, og kort inde i anden halvleg så Luca Kjerrumgaards scoring til 0-2 ud til at afgøre kampen

• Marc Nielsen tiltvang sig med 10 minutter tilbage af kampen et lidt tvivlsomt straffespark, og det udnyttede Lirim Qamili til at reducere til 1-2, og så var den fynske nervøsitet pludselig så tyk, at den kunne skæres i skiver. I sidste ende red OB dog stormen af og snuppede tre absurd vigtige point

Hvidovre 0-1 OB (Tom Trybull, 12′):

Hvidovre 0-2 OB (Luca Kjerrumgaard, 48′):

Hvidovre 1-2 OB (Lirim Qamili, 80′):

Dette mål kan du se i videoen over artiklen.