Premier League

Spurs-podcastvært om rolle i guldkamp: Håber på sejr

Forud for tirsdagens opgør mellem Tottenham og Manchester City har der været stor debat. Nogle Tottenham-fans har nemlig ytret, at de håber på et nederlag, da alt andet nok vil sende mesterskabet til Arsenal. Ifølge Mikkel Birlø, som er vært på Spurs-podcasten ‘Lyden af White Hart Danes’ er der dog ingen tvivl.

Micky Van De Ven og Pedro Porro jubler efter Tottenham scorer mod Burnley.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der bliver spekuleret i mange scenarier på de sociale medier.

Tottenham har tirsdag aften muligheden for at holde drømmen om Champions League-fodbold i live, når Manchester City kigger forbi Tottenham Hotspur Stadium. Alligevel er der mange Spurs-tilhængere, der har skrevet, at de helst ser holdet tabe.

Det skyldes ganske enkelt, at det vil øge ærkerivalerne fra Arsenals mesterskabschancer gevaldigt, hvis Tottenham tager point tirsdag aften. Spørger man Mikkel Birlø, som er vært på Spurs-podcasten ‘Lyden af White Hart Danes’ er fortællingen dog en anden.

– Når man er en klub af Tottenhams størrelse, så håber man, og i nogen grad forventer man en sejr, hver gang man spiller.

– Men når det så er sagt, så er City en ordentlig mundfuld for ethvert hold for tiden, så der er ingen tvivl om at det bliver svært.

Får du svært ved at juble, hvis Tottenham vinder?

– Der er ingen tvivl om, at det er en speciel situation, men nej – jeg vil altid juble, hvis Tottenham vinder. Det er den følelse, man jagter, hver gang man sætter sig på stadion eller foran fjernsynet, siger Mikkel Birlø alt sammen til campo.dk

Og selvom Mikkel Birlø måske ikke deler alle Tottenham-fans holdning til kampen, har han alligevel høje tanker om sine medfans.

– Det er min opfattelse, at fansene ønsker at se det bedste fra de spillere, som træder ind over kridtstregerne tirsdag aften, lyder det fra Mikkel Birlø.

Hvad tænker du om, at nogle Arsenal-fans anklager jer for at have en lille-klubs-mentalitet?

– Fans af de her to hold har jo været rivaliserende i så mange år, at selvfølgelig skal der være plads til den slags stikpiller – specielt med situationen taget i betragtning.

– Jeg tror at spørgsmålet havde været det samme, hvis rollerne havde været byttet rundt, men jeg mener mere, at det fortæller noget om rivaliseringen de to klubber imellem, end det fortæller noget om en eller anden underliggende mentalitet, afslutter Mikkel Birlø overfor campo.dk.

Efter Arsenals sejr mod Manchester United, var Kai Havertz ude at sige, at han kommer til at være verdens største Spurs-fan i kampen mod City, og mange diskussioner mellem de to fanbaser har fyldt på sociale medier de seneste dage.

Overvejelserne om hvorvidt en potentiel Champions League-plads er et Arsenal-mesterskab værd har skabt stor debat tilhængere imellem.

Mandag aften missede Aston Villa så chancen for endegyldigt at kunne skrive sig som ejermand på den fjerde og sidste Champions League-plads, og der er dermed stadig en del at spille for med Spurs-briller, når storkampen løber af stablen tirsdag aften.

Kampen, der med al sandsynlighed bliver afgørende for, hvor det engelske mesterskab havner, kan opleves tirsdag den 14. maj klokken 21:00 på See og Viaplay.

Vil Spurs tabe med vilje? Postecoglou med klar melding

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P