Premier League

Vil Spurs tabe med vilje? Postecoglou med klar melding

Mange fans spekulerer i øjeblikket på, hvorvidt Tottenham vil give alt, hvad de har, når de tirsdag aften møder Manchester City. En Spurs-sejr vil nemlig med stor sandsynlighed sende guldet til ærkerivalerne fra Arsenal.

Ange Postecoglou siger tak til Tottenham-fansene, der har støttet holdet.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Det er lidt af en lose-lose-situation, som Tottenham står i, når de tirsdag aften tager imod Manchester City på Tottenham Hotspur Stadium.

For selvom Spurs historisk har et godt tag på City, når de to hold mødes i London, er der på sociale medier ret bred enighed blandt klubbens fans om, at man håber på et nederlag i tirsdagens kamp.

Det skyldes ganske simpelt, at det med stor sandsynlighed vil sende Premier League-trofæet tværs over Seven Sisters Road til ærkerivalerne fra Arsenal, hvis ‘The Lilywhites’ formår at tage point fra City.

Men ifølge cheftræner, Ange Postecoglou, vil de rigtige Tottenham-fans støtte mandskabet til fulde, når kampen fløjtes op.

– Folk må synes, hvad de vil, men jeg har været meget tydelig i mælet omkring, at den her klub skal opnå store ting som at vinde trofæer og vinde alle kampe, vi kan.

– Jeg forventer, at vores fans vil støtte holdet som de altid gør det. Håneret og den slags er fuldstændig meningsløst, vi vil vinde i morgen, sagde Postecoglou til Sky Sports på et pressemøde forud for kampen.

Det er ekstremt tæt i toppen af Premier League, hvor Arsenal på nuværende tidspunkt har spillet en kamp mere end City og har et enkelt point mere end de forsvarende mestre.

Dermed står det altså klart, at årets Premier League, uagtet resultatet i morgen, vil blive afgjort i den allersidste spillerunde.

Kampen mellem Tottenham og City spilles tirsdag den 14. maj klokken 21:00 og kan opleves på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P