3F Superligaen

Hvidovre rykker ud af Superligaen efter kryds i Randers

Hvidovre IF skulle bruge en sejr søndag eftermiddag, for at holde liv i håbet om Superligafodbold. Det endte dog 2-2 efter et regulært chancehav, hvor der blev annulleret to mål i overtiden af kampen.

RAnders' spillere jubler efter scoring
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Randers FC
Randers FC
v v u u t
2 : 2
Slut
Hvidovre IF
Hvidovre IF
t u v v t
Mike Themsen
8′
J. Björkengren
29′
A. Smed
11′
L. Qamili
68′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′
  • Der var krav om en sejr for Hvidovre på udebane mod Randers. Og det startede skidt for Per Frandsens tropper, som kom bagud allerede efter otte minutter, da unge Mike Themsen bragte Randers i front
  • Hvidovre fik dog hurtigt svaret igen, da Andreas Smed fik lagt bolden ind bag Carlgren i Randers’ mål. Randers kom dog på 2-1 ved John Björkengren efter en halv times spil, og dermed så det svært ud for gæsterne
  • I anden halvleg fik Hvidovre dog fornyet tro, da Lirim Qamili scorede et smukt langskuds mål, hvor han peb bolden op i hjørnet. 2-2. Randes havde dog det meste af spillet, men kunne ikke få bolden ind over stregen. I overtiden scorede både Randers og Hvidovre, men begge mål blev annulleret, og dermed er Per Frandsen og Hvidovre sikker på at spille i NordicBet Ligaen efter sommer

Randers 1-0 Hvidovre (Mike Themsen, 8′)

Randers 1-1 Hvidovre (Andreas Smed, 11′)

Randers 1-2 Hvidovre (John Björkengren, 29′)

Randers 2-2 Hvidovre (Lirim Qamili, 55′)

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P