Skotsk Fodbold

O’Riley scorer og brænder straffe i Celtics Old Firm-sejr

Celtic tog lørdag efter middag tre yderst vigtige point, da ærkerivalen Rangers FC blev besejret i toppen af den skotske Premiership. Matt O’Riley spillede en stor hovedrolle i guldkampen. Se mål og highlights her.

O'Riley brænder straffe for Celtic
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
  • Celtic havde et forspring på tre point til Rangers på andenpladsen i den skotske Premiership inden lørdagens kamp. Her var Matt O’Riley endnu en gang med fra start for Celtic
  • Eften halv times spil bragte den danske landsholdsspiller også hjemmeholdet foran, da han flot bankede bolden ind i det korte hjørne efter en halv times spil. Få minutter senere scorede Rangers’ John Lundstram selvmål
  • Rangers reducerede ved Cyriel Dessers, men Lundstram fik vist direkte rødt kort før pausen. I anden halvleg fik O’Riley tilkendt straffespark, men brændte selv. Der blev ikke scoret i anden halvleg og derfor vandt Celtic det vigtige topopgør med 3-2. Celtic er nu et point i de sidste to kampe fra mesterskabet

Celtic 1-0 Rangers (Matt O’Riley, 35′)

Celtic 2-0 Rangers (Lundstram selvmål og udvisning, 35′ og 42′)

Celtic 2-1 Rangers (Cyril Dessers, 40′)
Målet er endnu ikke tilgængeligt

Celtic 2-1 Rangers (O’Riley straffespark, 55′)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P